Националният отбор на България по футбол ще изиграе контрола, с която

...
Националният отбор на България по футбол ще изиграе контрола, с която
Коментари Харесай

Националите ще мият срама с исторически мач

Националният тим на България по футбол ще изиграе контрола, с която ще се опита да повдигне самочувствието си и да прекъсне отрицателната серия от единствено една победа в последните 19 мача. На 11 ноември на ст. " Васил Левски " ще гостува отбора на Гибралтар за мач, който ще е първи в историята сред двата тима.

Съперникът бе признат за член на УЕФА през 2013 година В момента отборът на Гибралтар е № 195 в света в последната класация на ФИФА. Нашите национали пък са №66. Почти всички футболисти в отбора на селекционера Хулио Сесар Рибас (Уругвай) играят в клубове от Гибралтар. В чужбина са единствено трима. Защитникът Луи Анесли е на най-високо равнище - британският второкласен " Блекбърн ". Нападателят Рийс Стайч е също в Англия, в аматьорския " Бъкстън ". А вратарят Дейли Коулинг е в северноирландския " Гленторан ".

След тази другарска среща селекцията на Георги Дерменджиев ще има още два мача през ноември, с които ще приключи присъединяване си в група 4 на Лига В в шампионата Лига на нациите. На 15 ноември в София ще гостува Финландия, а на 18 ноември отборът ни ще играе против Ирландия в Дъблин. В момента България е на последно място в групата единствено с 1 точка от 4 мача.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР